Lancering af masterclass i Verdensmål for ledere og erhvervsliv 

21. januar 2022

2030-panelet har taget initiativ til en masterclass i Verdensmål. Denne masterclass er udviklet af Globalt Fokus og Verdens Bedste Nyheder. . Masterclassen vil give ledere i civilsamfundet, erhvervslivet og politik konkrete værktøjer til implementeringen af Verdensmål i deres organisation og vil forløbe over fire dage i løbet af første halvår i 2022

2030-panelet har taget initiativ til en Masterclass, der skal få Verdensmålene ind i maskinrummet af organisationer og virksomheder på tvært af sektorer. Med kun ni år tilbage til at indfri FN´s Verdensmål for bæredygtig udvikling, skal der for alvor gang i den bæredygtige omstilling. Masterclassen er blevet udviklet af Globalt Fokus og Verdens Bedste Nyheder i samarbejde med 2030-panelets medlemmer. Flere medlemmer af panelet bidrager med oplæg og panelet vil danne afsæt for inspiration fra flere sektorer, der allerede nu aktivt bruger Verdensmålene i deres organisation.

Masterclassen giver deltagerne konkrete værktøjer til at integrere Verdensmål i deres strategi og aktiviteter og understøtter en intern udviklingsproces i deres organisation. Denne Masterclass forløber over fire undervisningsgange mellem marts og juni 2022. Masterclassen vil blandt andet byde på viden, forskellige cases og inspirationsoplæg fra nogle af de dygtigste på Verdensmålsdagsordenen.

 

Ønsker du at læse mere om Masterclassen, datoer og oplægsholdere, kan du læse mere og tilmelde dig her: https://www.verdensmaal.org/masterclass.